De kracht van Etherische olie bij honden
Piijncoaching
6 januari 2020
Dogs Habits
1 januari 2024
Piijncoaching
6 januari 2020
Dogs Habits
1 januari 2024

Wanneer honden ongewenst gedrag beginnen te vertonen is dit vaak omdat ze in disbalans zijn. Een of meerdere etherische oliën kan hier een uitkomst bieden. Een olie kun je niet zomaar aanbieden, de hond moet deze kiezen en dan is het nog zaak hoe ga je de olie aanbieden.

In mijn onderstaande casus waar ik met twee reutjes te maken had waarvan de oudste de jongste steeds aanviel heb ik een aromatherapie ingezet.

Hier schrijf ik het verhaal dat ik na een tijd terug kreeg van de eigenaren. Om privacy redenen zijn de namen gewijzigd.

Hallo Raymond,

Het is nu ongeveer 6 weken geleden geweest, dat we met de oliekuur voor Naron gestart zijn. Eerlijk gezegd we stonden er ietwat sceptisch tegenover, maar het heeft ons aangenaam verrast. We hebben onze lieve, slimme, ondeugende, speelse en aanhankelijke Naron weer helemaal terug. Hij heeft geen uitval meer gehad en kan zichzelf “onder controle” houden door een speeltje te gaan halen als hij erg opgewonden raakt door iets (normaal vloog hij op het jongere reutje af). We zijn vorige week weer eens bij Sunny geweest en het was voor het eerst een vrolijk en gezellig hondenfeestje. Geen enkel moment dreigde er wat, ook al was Sunny natuurlijk wat terughoudender, wat goed te begrijpen was. Ze hebben samen leuk gespeeld.

Raymond, nogmaals hartelijk dank voor je hulp, groetjes van ons en pootjes van de boys.