Geen motivatie van de eigenaar is geen resultaat.
5 oktober 2018

Pijncoach en NES Health

Hulp van een Pijn Coach voor uw hond nodig?

Sinds november 2019 ben ik (Raymond Lahaije) Pijncoach voor honden afdeling Limburg.

Dit wordt je niet zomaar en hier is een gedegen opleiding voor nodig die ik inmiddels al twee jaar volg. De opleiding biedt kennis over diverse vakgebieden van kaakchirurgie bij honden tot aan neurologische aandoeningen toe.

Natuurlijk zijn wij als pijncaoch goed onderlegd maar zeker geen dierenarts.

Pijncoaches moeten altijd blijven bijscholen. Ook moeten we praktijkstages doen en worden we gecontroleerd door Dr. A Schellingerhout. Zij is o.a. oprichtster, eigenaar en hoofddocent van Supple Spine Institute. Buiten dat is zij nog op velerlei vakgebieden gepromoveerd.

Wat kan een Pijncoach voor uw hond betekenen ?

  • Bij een pijncoach kunt u altijd terecht voor een consult wanneer het gaat om het gedrag of gedragsproblemen van uw hond. Vaak zijn pijncoaches ook nog eens (gecertificeerde) gedragsdeskundigen.
  • PC’s hebben een grote achterban en korte lijnen naar diverse specialismen als het om geneeskunde bij dieren gaat, zowel holistisch als regulier.
  • Een PC kan dossiervorming doen uit de diverse behandelingen bij verschillende behandelaars en hier een conclusie van maken zodat het beeld volledig is voor een volgende stap naar een specialisme.
  • Tot hun taak behoort ook het begeleiden van honden met een ‘rugzakje’ of een (herplaats)hond al dan niet uit het buitenland.
  • En zo zijn er nog tal van andere zaken waar u een PC voor kunt inschakelen.

Een krachtige tool van de PijnCoach is de NES Health scan !

Wanneer in een onderzoek bij uw hond toch meer aan de hand blijkt te zijn, kan een PC op locatie uw hond scannen door middel van de NES Health scan. Deze scan is vrij simpel uit te voeren zonder dat uw huisdier hier ook maar enige belemmering van ondervindt.

De NES Health scan geeft de prioriteiten aan die het lichaam stelt. De scan wordt behandeld door Dr. A Schellingerhout en alleen zij neemt het behandelplan met u door. De PC kan en mag geen uitsluitsel geven, simpelweg omdat deze geen dierenarts is.

De NES Health scan is een krachtige tool om uw hond te kunnen helpen.

Wilt u mijn hulp als PC, neemt u dan contact met mij op.